🔗Koppelen met een organisatie

Hoe koppel je een account aan een organisatie?

Om je account te koppelen met een organisatie (vereniging, school,..) heb je een link of code nodig. Een code bestaat uit 6 letters en cijfers en is hoofdletter gevoelig. Deze link of code is geheim en voor iedereen uniek, geef dus jouw link of code niet door aan anderen!

Via de Android & iOS app

Open de app en zorg dat je aangemeld bent. Nog geen account? Lees dan hier hoe je dat doet:

Indien je nog niet gekoppeld met een organisatie, krijg je na het aanmelden een pop-up om je te koppelen. Klik op "koppelen".

Zie je deze pop-up niet? Tik dan rechtsboven op je avatar en vervolgens op "Code invoeren" (staat helemaal onderaan boven "Afmelden")

Typ de 6 letters en cijfers in en tik op "Koppelen". Dit kan soms tot één minuut duren. Even geduld.

De koppelcode is hoofdlettergevoelig! Zorg dus dat je hoofdletters en kleine letter kloppen

De veranderingen zouden direct merkbaar moeten zijn. Soms is het nodig om eens te navigeren tussen verschillende schermen voor de veranderingen zichtbaar worden.

Via de website

Surf naar https://app.tapp.be/koppelen. of klik op de link die je ontvangen hebt via mail. Indien je nog niet aangemeld bent zal je omgeleid worden naar de login pagina.

Typ de 6 letters en cijfers in en tik op "Koppelen". Dit kan soms tot één minuut duren. Even geduld. Indien je een link hebt zal dit automatisch gebeuren.

De koppelcode is hoofdlettergevoelig! Zorg dus dat je hoofdletters en kleine letter kloppen

Indien de veranderingen niet direct merkbaar zijn, kan het helpen om de pagina te herladen.

Last updated